Sportupplevelser som skapar samhörighet

När du och dina kunder eller medarbetare är med om en stor upplevelse, skapas en gemensam referenspunkt. Något att minnas med glädje. Därför erbjuder vi, i kombination med våra konferens- och gruppresor, ett brett utbud av sport och evenemang över hela världen. 

Förutom evenemangsbiljetten paketerar vi resan med flyg, hotell och annat ni behöver. Självklart hanterar vi även projektledning kring transporter, restaurangbokningar och de aktiviteter som du och din grupp önskar. För att på plats sedan se till att hela reseupplevelsen blir bästa möjliga, reser vi gärna med. 

 

Access till de stora evenemangen

Oavsett om matchen eller konserten varit slutsåld sedan länge eller om du är ute i sista minuten kan vi med hjälp av vår långa branscherfarenhet och vårt breda globala kontaktnät alltid erbjuda en lösning så att du kan vara på plats och ta del av upplevelsen.

 

Vill ni bjuda på något alldeles extra?

För er som önskar något utöver det vanliga kan vi förmedla flera olika typer av hospitality-paket. Med tillgång till VIP-entre, VIP-loger, bättre sikt över arenan, mat, dryck och bar, blir er arenaupplevelse både större och bättre. Låt oss diskutera vad som skulle uppfylla er vision.