Oförglömliga event med Wewent

Ett event är ett effektivt sätt att fördjupa kontakter, skapa nya kundrelationer eller få mer samhörighet i ert företag. Det är ett sätt att bygga varumärket såväl internt som externt. Men det är också ett ypperligt tillfälle att skapa oförglömliga upplevelser.

Vi på Wewent skapar företagsevent utifrån passion. Vi har både erfarenheten, kreativiteten och resurserna. För oss spelar det ingen roll om ni vill bjuda 20 eller 1000 personer på era event. Vi skapar utefter era önskemål, visioner och förutsättningar. Kanske har ni idéer men saknar tid eller kunskap för att förverkliga dem? Då ska ni vända er till oss. Vi skapar eventet som man minns. Vi skapar eventet som alla önskar att de fick ta del av. Vi skapar oförglömliga upplevelser.

 

Från koncept till genomförande och uppföljning

När vi jobbar fram ett företagsevent ordnar vi allt från koncept till genomförande medan ni kan luta er tillbaka och känna er säkra på att vi levererar. Oavsett om det gäller mindre möten för ledningsgruppen eller ett stort evenemang utomlands för all personal på företaget så tar våra projektledare hand om allt och hjälper er att anpassa aktiviteterna efter målgrupper och önskemål.

Planering

Tillsammans med er definierar vi uppdraget och fastställer ett tydligt syfte och önskat resultat av eventet. Likaså tar vi tillsammans fram idéer och koncept på vad deltagarna ska få känna och uppleva. Vi projektleder sedan kontakten med lämpliga lokaler och ser till att rätt miljö, teknik och profilering finns på plats för att ni ska nå önskat resultat.

Genomförande

När det är dags för eventet att äga rum så levererar vi det som vi tillsammans kommit fram till. Idén får liv, deltagarna anländer och våra projektledare hanterar alla praktiska detaljer på plats. Vi sköter logistiken och produktionen och ni kan ha ert fulla fokus på att själva delta i evenemanget.

Uppföljning

Ett evenemang är en investering och bör utvärderas för att se att resultatet blev det vi initialt planerade och att innehåll och kvalitet höll överenskommen nivå. Uppföljningen ger oss inte bara lärdomar, det skapar också en bra grund för framtida projekt tillsammans.