Resor som bygger relationer

Att åka iväg och få nya intryck tillsammans är ett oslagbart sätt att bygga relationer och skapa lojalitet inom företaget.  Med oss får ni tillgång till de mest spännande resmålen i världen. Vi har lång erfarenhet av att arrangera grupp- och konferensresor, ofta i kombination med event och upplevelser. 

Utifrån era önskemål

Vi hittar de bästa lösningarna för just era behov. Vare sig ni vill resa till Spanien och gå på fotboll, åka till New York och spendera en dag med aktiviteter i Central Park eller en enkel helgkonferens i Paris. Vi tar fram lösningar och aktiviteter som fungerar för just er sammanställning av grupp. I de fall där det gäller ett researrangemang med grupp rekommenderar vi att starta med ett personligt möte där vi gemensamt går igenom era önskemål och visioner för resan. 

Vi presenterar gärna våra idéer och delar med oss av tidigare erfarenheter så att vi kan hitta en lösning utformad för just ert företag. Vårt mål är att se till att er resa blir lyckad och något ni kommer att minnas.

Komplett helhetslösning

Vi tar sedan fram förslag på en helhetslösning som hjälper er att skapa ännu bättre affärsrelationer med era kunder och partners. Gör företaget ännu mer attraktivt i medarbetarnas ögon eller på saker som bidrar till att ni kan uppnå det ni vill uppnå med resan. Vill ni ha ett innehåll utöver det vanliga så har vi rätt kompetens även för sådana resor. För oss är inga detaljer för små och inget önskemål är för stort!

Vi tar ansvar hela vägen

Våra reseexperter hjälper er hela vägen fram till ert resmål och vi reser gärna med för att se till att allt fungerar och för att lösa eventuella frågor på plats.

Är du återkommande kund får du hos oss dessutom personlig service av en resesexpert. Er tilldelade reseexpert lär känna dig, ditt företag och era resebehov samt hanterar era förfrågningar och bokningar så att ni kan vara trygga i att era resor håller samma kvalité. Vår kompetens, noggrannhet och känsla för detaljer bidrar till att upplevelsen blir den bästa – hör av er som berättar vi mer!