Gör egen sushi, bo i kapselhotell eller häng i champagnebaren på taket

 

En resa till Japans huvudstad Tokyo blir garanterat en upplevelse. I Tokyo finner ni toppmoderna byggnader och den senaste tekniken, men också ett fantastiskt kulturarv och tusenåriga traditioner.

Ni kan bo på 5 stjärnigt hotell med pool och champagnebar på taket. Göra dagsutflykter till det majestätiska berget Fuji samt den omkringliggande nationalparken Hakone. Eller så kan ni göra som de japanska affärsmännen ofta gör och sova i något av de typiska kapselhotellen.

Varför inte sjunga karaoke hela kvällarna och spendera dagarna med sightseeing genom Tokyo. Eller besöka det kända elektronikkvarteren Akihabara. Akihabara var förr känt som centrum för elektronik i Tokyo. Nuförtiden blandas de senaste prylarna och de små elektronikstånden med Japans otaku-kultur. Vi hjälper er att ta fram spännande aktiviteter som hela er grupp kommer att uppskatta.

Ytterligare en sak som man med fördel kan göra när man är i Tokyo är att besöka fiskmarknaden Toyosu Market. Toyosu Market tog över fiskhandel i oktober 2018 när den tidigare fiskmarknaden Tsukiji Market stängdes ner. Förutom två stora byggnader där man kan ta del av när handel av fisk till världens alla hörn sker så hittar man även på Toyosu Market en avdelning för frukt och grönsaker.

Det finns många möjligheter i Tokyo. Vi vet att vi kan skapa en resa med upplevelser som ni aldrig kommer att glömma. Vi sköter alla logistik och finns med på plats så att ni kan fokusera på resans ändamål samt på att uppleva Tokyo.