Louvren, Grand Palais, Eiffeltornet och mycket mer!

Paris erbjuder allt och lite till. Vi har Eiffeltornet, Sacre Coeur, Montmartre men också det nyare området Marais med sina mysiga kvarter, trevliga barer och restauranger. En stad med mycket konst, mat och mode men också möjligheten att gå i katakomberna, cykla längs smågator eller varför inte göra teambulding aktiviteter.

Det franska köket tillsammans med bra viner lockar och chansen att uppleva alla världsberömda monument som Paris erbjuder. Här finns även hotell som passar alla vilket gör att vi kan skräddarsy er konferensresa hit helt utifrån era önskemål och visioner och ofta med flera valmöjligheter.

Vare sig ni är nybörjare när det kommer till vin eller kunniga vinkännare, är en vinprovning i Paris näst intill ett måste. Varför inte göra det på den populära vinbaren Ô Château? Ô Château som har blivit utvalt till “The Best Wine Bar in Paris” syftar till att göra vin roligare och mindre pompöst. Vinbaren ligger nära Louvren mitt i centrala Paris. Voltaire, Rousseau och George Sand brukade komma hit. Idag är det den största och vackraste vinbaren i Paris, som erbjuder en genuin och exklusiv miljö.

Frankrikes kanske mest kända vindistrikt ligger inte heller mer än ca 15 mil öster om Paris och är det perfekta målet för en dagsutflykt. Lyx, glamour och fest i all ära men Champagneregionen består faktiskt snarare av ett vackert landskap med böljande kullar, och små pittoreska byar fulla av champagnegårdar.

Den franska huvudstaden är som många andra allra vackrast sett från vattnet. Påfloden Seine kan ni avnjuta en lunch eller middagskryssning eller välja att lägga något konferenspass och samtidigt upptäcka stadens alla sevärdheter på ett trevligt sätt. Det är den äldsta delen av Paris som är byggt längs med floden och ni får se Invaliddomen, Louvren, Grand Palais, Eiffeltornet och mycket mer. På båten spelas livemusik och det är ofta en mycket trevlig stämning med gott att äta och dricka.

Passa på att besöka världskända kabaréen på Lido, beläget på Champs Elysées. Här erbjuds en färgsprakande och glittrande äkta fransk show som inte lämnar någon oberörd.

Unna er ett glas champagne på toppen av Eiffeltornet medan ni betraktar den underbara panoramautsikten i Eiffeltornets champagnebar, eller ta en rundtur till fots i det pittoreska Montmartre, ett tidigare mecka för konstnärer som Picasso och Van Gogh. Det blir inte mer franskt än såhär.

Även om Zlatan inte längre spelar kvar så är PSG fortfarande ett världslag med många stjärnor. Vi kan erbjuda biljetter till hela företaget om ni vill se en match på Parc des Princes.

Det är något speciellt med denna magiska huvudstad, vilket gör Paris perfekt för företagets inspirerande kick-off, konferens eller gruppresa. Här finns något för alla!