Milano

I Milano finns allt som lockar en konferens- eller gruppresa. Här finns historia, kultur, fashionabla modehus, milanesisk mat samt shopping. Staden växer ständigt och nya restauranger, barer och butiker slår upp sina portar överallt, samtidigt som närheten till bergen och sjöarna i norra Italien gör staden till ett attraktivt besöksmål.

Pröva på en klassisk risotto alla Milanese och en krämig cappuccino efter en givande och händelserik konferensdag.

Passa på att gå på en operaföreställning på den världsberömda La Scala-teatern.

För er med ett fotbollsintresse hjälper vi er med att boka gruppbiljetter och att skräddarsy er resa kring fotbollsmatcherna på San Siro, som är hemmaarena för både AC Milan och FC Inter.

En aktivitet som vi gärna rekommenderar är att ta linbanan upp till berget Mottarone för en vandring på 1,5 – 2 timmar. Ni vandrar över vackra betesmarker och tar er sen upp på högsta toppen. Därifrån kan ni njuta av en 360° utsikt och från toppen kan ni blicka ut över hela sju sjöar; Maggiore, Orta, Mergozzo, Varese, Comabbio, Monate och Biandronno. Ni kan även se Monte Rosa, Europas näst högsta berg, och samtidigt beskåda de italienska, franska och schweiziska alperna.

En av de främsta fördelarna med Milano är att ni även kan kombinera storstaden med mindre genuina orter i en och samma konferensresa. Ni kan exempelvis börja er resa i Milano med övernattning, konferens och sightseeing för att sen ta er till någon av de berömda sjöarna Lago Maggiore, Comosjön och Luganosjön och där ta chansen att uppleva en oförglömlig båtutflykt. Runt sjöarna finns även flera alternativ till roliga och aktiva teambuildingaktiviteter som bland annat hiking och mountainbiking i bergen.

Milano efterlämnar alltid ljuva minnen hos våra grupper. Vi skapar en lösning som ger er det ni önskar att få ut av er nästa konferens- eller incentiveresa.