Amsterdam - Nordeuropas Venedig!

Amsterdam erbjuder en stimulerande miljö med spännande historia, shopping, sevärdheter och roliga aktiviteter. Staden är unik med 100 kilometer kanaler och 1200 broar som sträcker ut sina valv och kallas inte oväntat för Nordeuropas Venedig.

Många företag vill gärna undvika att lägga för mycket tid på själva resan. Amsterdam ligger endast en kort flygresa bort, här kan vi fokusera mer på innehåll och upplevelser.

Under mars, april och maj månad blommar det för fullt i Keukenhof blomsterpark. Om ni reser till Amsterdam under nämnd period rekommenderar vi er starkt att besöka denna gigantiska och färgglada trädgård. Keukenhof blomsterpark ligger i staden Lisse, det blomstrande Nederländernas hjärta.

Passa även på att uppleva Amsterdam från vattnet. Ni kan lugnt luta er tillbaka medan ni kryssar er fram på stadens kanaler. Utsikten över de vackra kanalhusen kan inte bli bättre. Samtidigt njuter ni av drinkar och snacks ombord. Det här är ett perfekt sätt att börja kvällen tillsammans. Detta är också ett trevligt och annorlunda sätt att transportera sig till middagsrestaurangen.

Amsterdam har faktiskt fler broar än Paris och fler kanaler än Venedig. Att ge sig ut med vattencyklar är ett perfekt sätt att aktivera både dig själv och dina kollegor samtidigt som ni lär känna staden. På vattencyklar går det att anordna allt från sightseeing till frågesport. Vill man däremot hålla sig på land så är cykel även här ett bra sätt att utforska staden på. Detta går att göra på individuella cyklar, tandemcyklar eller Amsterdams unika ölcyklar.

För de sportintresserade kan vi boka in er så att ni får ta del av när Ajax spelar på hemmaplan på Johan Cruijff Arena.

Två andra saker som är värt att ta del av under er vistelse i Amsterdam är någon form av öl och ostprovning. Ni kan besöka Heineken-bryggeriet eller något av de lokala små ölbryggerierna och vid er ölprovning kan ni ta del av väl valda ostar som tilltugg.

De småskaliga byggnaderna och intima gatorna, kanalerna och torgen skapar en atmosfär som besökare finner unik. Ingen annan europeisk huvudstad har så många sevärdheter och museer per kvadratkilometer som Amsterdam. Den stora frågan är bara vilka av de som ni vill prioritera att se först. Kontakta oss så berättar vi mer!